نقشه برداری ثبتی

نقشه برداری، علم اندازه گیری دقیق است. اندازه گیری ها توسط نقشه بردار (اپراتور یا شخص عامل) انجام می گیرد. در حال حاضر، با  پیشرفت کردن آبادی ها، اهمیت نقشه برداری ثبتی افزایش پیدا می کند. هر نقشه ثبتی، از چند پلاک ثبتی تشکیل شده است.

به این منظور، اطلاعات مربوط به زمین مورد بررسی ثبت می گردد. همچنین در این نقشه برداری، حد و مرزهای ملک بررسی می گردد. نقشه برداری ثبتی، شامل موقعیت مکانی زمین است. بیشتر نقشه های ثبتی در مقیاس های 500/1، 1000/1 و 2000/1 ارائه می شوند.

برای نقشه برداری از ملک های مختلف، تهیه نقشه هایی با مقیاس بزرگ لازم است. همه  کارهایی که یک نقشه بردار برای ثبت کردن سند و صدور آن برای ملک انجام می دهد، جزو همین پروسه است. این کار جنبه ای حقوقی دارد و بیشتر در اداره ثبت اسناد، شهرداری و املاک کشور جهت اخذ سند تک برگی مورد استفاده قرار می گیرد.

قوانین نقشه برداری ثبتی چیست؟

با رعایت کردن تمام قوانین در زمان تهیه  نقشه ثبتی، می توان نقشه هایی کاملاً دقیق تهیه کرد. قوانین و ضوابط نقشه برداری، ابزاری قوی برای ایجاد و تقویت مدیریتی شفاف تر و کارآمدتر در زمان ثبت نقشه های گوناگون است.

جمع آوری جزئیات و اطلاعات درباره مالک، محل دقیق ملک و سایر موارد، یکی از مهمترین قوانین نقشه برداری است. همچنین انتخاب کردن مقیاسی مناسب برای خوانا بودن مقادیری که در نقشه ها درج شده اند، از ضوابط این کار است. تعیین کردن هزینه متوسط برای نقشه برداری و به روز کردن نقشه ها، از قوانین مهم دیگر می باشد.

بخش های نقشه برداری ثبتی

این فرایند شامل بخش های عرصه و اعیان می باشد. تمام اطلاعات و مشخصات دقیق یک ملک و مستغلات در نقشه برداری عرصه و اعیان ثبت می شود. اطلاعاتی مثل نوع سازه، سال ساخت، سطح کیفی ملک، نرخ مالیات مصوب در آن بخش از ملک و موارد دیگر مشخص می گردد.

نقش های سنتی به طور مرتب برای ملک در یک کشور، به روز رسانی می شوند و اطلاعات آن ها تغییر می کند. تغییرات ملک ها باید توسط مالک آن ها یا نقشه بردار کاملاً تایید شود. در این صورت می توان به طور دقیق اطلاعات را در نقشه ی کاداستر ثبت کرد.

ابزار مورد نیاز 

برای سرعت در کار، دوربین نقشه برداری با دقت بالا و سرعت مناسب، مورد نیاز می باشد. استفاده از نرم افزارهای مناسب برای ترسیم، نقشه بردار ماهر و هماهنگ بودن با ترسیم کروکی جهت تهیه نقشه های ثبتی لازم است. همچنین برای امور ثبتی و تهیه  کروکی های دقیق از عرصه و اعیان املاک، نیروی کار ماهر مورد نیاز است.

با دوربین های عکاسی قوی، نرم افزارهای تخصصی و با استفاده از عکس های ماهواره ای، می توان نقشه های ثبتی را تهیه کرد. همچنین به وسیله  اسکنرهای فلزی، کارتوگرافی و عکس های هوایی نیز، می توان نفشه های ثبتی را تهیه نمود.

خدمات برتر آریا نقشه

نقشه برداری

نقشه‌ برداری از مراحل اولیه ساخت و ساز است که شناخت کاملی از زمین در اختیار مهندسان قرار می دهد. انواع نقشه برداری عبارت است از نقشه برداری ژئودزی، فتوگرامتری، هیدروگرافی، توپوگرافی، سنجش از راه دور و ....

نقشه برداری UTM

نقشه یو تی ام یا مختصات UTM موقعیت دقیق هر نقطه را روی کره زمین نشان می دهد. زمین یا ملک مورد نظر شما هم روی یک مکان خاص وجود دارد که این مکان یک مختصات مشخص دارد که از روش نقشه یوتی ام UTM بدست می آید.

کارشناس دادگستری نقشه برداری

نقشه‌ برداری یکی از مراحل مقدماتی در ساخت ‌و ساز است که اگر دقیق نباشد مشکلاتی را به وجود می ‌آورد، که برای رفع آن باید از کارشناس دادگستری نقشه ‌برداری کمک گرفت؛ چراکه نقشه ‌ای مطابق با قوانین ترسیم و در اختیار مهندسان قرار می ‌دهد.

نقشه کادر یا بلوک

نقشه کادر یا بلوک در صورت وجود مغایرت ابعاد وضع موجود ملک با سند با دستور کارشناس اداره ی ثبت تهیه می شود. هدف این نوع نقشه پی بردن به ابعاد دقیق همه ملک های موجود یک بلوک از گذر به گذر است

این یک شعار نیست، آرمان ما ساختاری که می‌توانید روی آن حساب کنید

از چندین مسیر و در اسرع وقت آماده پاسخگویی به شما عزیزان هستیم.