نقشه برداری ساختمانی
برای آغاز پروژه های ساخت و ساز یا عمرانی و پیشبرد پروژه های معماری ابتدا باید نقشه برداری ساختمانی را در منطقه مورد نظر انجام داد؛ زیرا آن ناحیه را مورد بررسی قرار می دهد و تمامی اطلاعات آن را در یک نقشه در اختیار کارشناس قرار می دهد تا بتواند با مطالعه آن نظر دقیق خود را درباره شرایط زمین یا ملک بیان کند. تمامی پروژه های ساختمان سازی مطابق با سلیقه مشتری انجام می شوند و به همین دلیل طرح یکسانی ندارند و برای هر کدام باید نقشه برداری ساختمانی انجام شود تا از خطاها و حوادث آینده در کل پروژه جلوگیری شود و احتمال بروز آن ها کاهش یابد.
انواع نقشه برداری ساختمان
نقشه برداری ساختمان در هر موقعیتی از پروژه ضروری است و در تمامی مراحل ساختمان سازی مانند گود برداری و زیرسازی ساختمان به کار می رود تا مهندس از اجرای فونداسیون اطمینان حاصل کند و دچار هزینه مضاعفی نشود؛ به همین دلیل دارای انواع گوناگونی است. از انواع نقشه برداریهای ساختمان می توان به نقشه برداری تشخیصی، نقشه برداری ساختمان برای بررسی خرابی ها، نقشه برداری از جزئیات، نقشه برداری ژئودزی و سنجش از راه دور اشاره کرد که هر کدام کاربرد متفاوتی دارند.
هزینه نقشه برداری ساختمان
نقشه برداری ساختمان قیمت ثابتی ندارد و به فاکتور های مختلفی بستگی دارد. هزینه کل نقشه برداری ساختمان بر عهده شرکت های پیمانکاری و مهندسی است که آن ها نیز با در نظر گرفتن ابزار های نقشه برداری و موقعیت مکانی، منطقه مورد نظر قیمت نهایی را تعیین می کنند. به عنوان مثال اگر منطقه مورد نظر در زمین های پرشیب نواحی رودخانه یا زمین های ناهموار دشوار باشد، هزینه نقشه برداری ساختمان افزایش می یابد؛ زیرا به ابزارآلاتی با دقت بسیار بالا نیاز است که قیمت بیشتری نسبت به دیگر تجهیزات دارند.
حال که با نقشه برداری زمینی آشنا شدید؛ بهتر است برای ساختمان سازی از آن کمک بگیرید تا کار ها به طور دقیق و بی عیب و نقص انجام شوند.
کلام آخر:
همان طور که گفته شد؛ نقشه برداری ساختمان برای تمامی پروژه های ساخت و ساز نیاز است اما برای انجام آن به تیم کاری متشکل از مهندسان نقشه بردار و مهندسان عمران نیاز خواهد بود؛ زیرا باعث می شود تا یک نقشه از تمامی جوانب بررسی شده و در وقت و هزینه صرفه جویی شود.
خدمات برتر آریا نقشه
نقشه برداری UTM
نقشه UTM یو تی ام یا مختصات UTM موقعیت دقیق هر نقطه را روی کره زمین نشان می دهد. زمین یا ملک مورد نظر شما هم روی یک مکان خاص وجود دارد که این مکان یک مختصات مشخص دارد و این مختصات، از روش نقشه یوتی ام UTM بدست می آید.
نقشه برداری ثبتی
نقشه برداری، علم اندازه گیری دقیق است. اندازه گیری ها توسط نقشه بردار (اپراتور یا شخص عامل) انجام می گیرد. در حال حاضر، با پیشرفت کردن آبادی ها، اهمیت نقشه برداری ثبتی افزایش پیدا می کند. هر نقشه ثبتی، از چند پلاک ثبتی تشکیل شده است.
کارشناس دادگستری نقشه برداری
نقشه برداری یکی از مراحل مقدماتی در ساخت و ساز است که اگر دقیق نباشد مشکلاتی را به وجود می آورد، که برای رفع آن باید از کارشناس دادگستری نقشه برداری کمک گرفت؛ چراکه نقشه ای مطابق با قوانین ترسیم می کند و در اختیار مهندسان قرار می دهد.
این یک شعار نیست، آرمان ما ساختاری که میتوانید روی آن حساب کنید
از چندین مسیر و در اسرع وقت آماده پاسخگویی به شما عزیزان هستیم.